Belgisch kampioen pool Kenny Voets vindt zijn weg naar Tremelo en trekt zo jong talent aan

Belgisch kampioen pool Kenny Voets Shooters Tremelo

Kenny Voets, de nieuw gekroonde Belgisch kampioen Pool 8-Ball uit Borgloon, reist twee keer per week naar Tremelo om deel te nemen aan competities en te trainen. 

Voets behaalde recentelijk de prestigieuze titel van Belgisch kampioen in Neerpelt. Deze overwinning markeert een belangrijke mijlpaal in zijn carrière en bekroont zijn jarenlange inzet en toewijding aan de sport. Voets vond zijn weg naar Tremelo dankzij Shooters, de poolclub van Antonio Truyens, die tevens een poolschool runt waar jong talent zich kan ontwikkelen. De aanwezigheid van een topspeler als Kenny Voets biedt een enorme motivatie voor de jeugdspelers in de club. De club wordt steeds meer een trekpleister voor talentvolle spelers uit heel België, die profiteren van de professionele begeleiding en de sterke competitie binnen Shooters.

"Het feit dat Kenny Voets hier regelmatig komt spelen, inspireert onze jonge spelers enorm. Ze zien wat mogelijk is met hard werk en toewijding", zegt Truyens. "Onze missie is om een plek te bieden waar zowel opkomend talent als gevestigde spelers kunnen groeien."

Voets zelf is dankbaar voor de kansen die hij bij Shooters krijgt: "De professionele begeleiding en het hoge niveau van de competitie hier in Tremelo hebben mij enorm geholpen om mijn spel te verbeteren en uiteindelijk de Belgische titel te veroveren."

Kenny Voets gehuldigd als Belgisch kampioen pool 8-ball Shooters Tremelo

Lees meer over