Verjaardagsfeest loopt zwaar uit de hand, tiener afgevoerd naar ziekenhuis na mesaanval

10 augustus 2024 | 12u26 | Gepost door redactie
OC Winge

Tijdens een verjaardagsfeest in OC Winge in Neerwinden (Landen) geraakte in de nacht van vrijdag op zaterdag een 18-jarige man gewond. Hij moest naar het ziekenhuis worden overgebracht met snijwonden. Twee verdachten werden opgepakt, drie anderen zijn nog voortvluchtig. 

Het incident gebeurde rond 1.30 uur. Waarover de discussie ging is niet bekend. Verschillende ploegen van de politiezone Getevallei kwamen ter plaatse. “Twee van de vijf verdachten werden opgepakt, een derde werd geïdentificeerd en twee anderen nog niet. De opgepakte verdachten zijn een 19-jarige en een 18-jarige uit de regio Tienen”, zegt de woordvoerster van het Leuvense parket Ellen Durie. 

Het slachtoffer moest met snijwonden naar het ziekenhuis worden overgebracht. “Hij was op geen enkel moment in levensgevaar. Zijn wonden werden gehecht", aldus nog Durie. De twee opgepakte verdachten worden binnenkort verhoord en het parket voert verder onderzoek naar het voorval. Of er een gerechtelijk komt, is voorlopig niet bekend.

 

Lees meer over