Meewerken aan het mobiliteitsplan

5 januari 2021 | 11u33 | Gepost door christian.henn…
Mobiliteitsonderzoek
De stad Landen betrekt de inwoners intensief bij het thema mobiliteit en vraagt hulp van de inwoners bij de opmaak van het nieuwe mobiliteitsplan, via een enquête die nog loopt tot 15 januari.

Schepen van mobiliteit Gerty Lintermans (CD&V) geeft meer uitleg over deze enquête.  “We lanceren een grote bevraging  over de mobiliteit in onze woonkernen. Het huidige mobiliteitsplan dateert van 2010 en is aan vernieuwing toe. Wij vragen de hulp van wie hier woont, werkt, naar school gaat, op bezoek komt om mee na te denken over mobiliteit in onze stad. We zullen onder andere polsen naar de knelpunten, de meest voorkomende bestemmingen, het gebruik van verschillende vervoersmodi, ... We brengen de knelpunten in kaart en zoeken samen uit hoe we  kunnen bijdragen tot een betere verbinding en leefbaarheid in onze dorpen.  Dat doen we zowel voor voetgangers, fietsers, gebruikers van het openbaar vervoer, automobilisten en vrachtvervoer. De bevraging loopt nog tot half januari. “

Via de website van de stad , www.landen.be,  of via het participatieplatform samenlanden.be   kunnen de inwoners laten weten wat ze vinden over de voorstellen.  Er is ook de mogelijkheid om de enquête telefonisch te beantwoorden. Dat kan elke werkdag in de voormiddag via het telefoonnummer 011 88 03 21.

Lees meer over