Vrijdagavond nocturne en zaterdag laatste dag Ideaal Wonen

paaseieren

Omdat het zondag Pasen is, sluit Ideaal Wonen dit jaar al af op zaterdagavond. Het goede nieuws: zaterdag zijn er paaseitjes en circusartiesten brengen diverse acts op vrijdagavond en zaterdag!

De 50e editie van Ideaal Wonen zit er bijna op, 120 exposanten geven er nog drie dagen een ferme lap op. Wil je nog langsgaan om verfrissende ideeën op te doen voor je bouw- of verbouwwerken, hier vind je gratis inkomkaarten.

Vandaag, donderdag, is Ideaal Wonen nog geopend tot 19 uur. Morgen, vrijdag 29 maart, openen de deuren om 14 uur en sluiten ze pas om 22 uur, met vanaf 18 tot 22 uur een gratis  drankje aan de ingang voor iedereen. Op zaterdag tenslotte openen de deuren om 14 uur, vroeger kan echt niet, want de paashaas heeft tijd nodig om heel veel eitjes te verstoppen in de beurshal. Laat je kinderen een eigen mandje meebrengen en ze kunnen paaseitjes rapen à volonté. Om 19 uur gaan de deuren van deze feesteditie onherroepelijk dicht.

Nieuw dit jaar is de samenwerking tussen Ideaal Wonen en Circus Pipo, dat zijn tenten vanaf zaterdag (tot en met 14 april) opslaat aan de Brabanthal. De circusartiesten zullen zowel tijdens de nocturne vrijdagavond als tijdens het eitjes rapen zaterdag diverse circusacts tonen. Op die manier zal het entertaintment tijdens Ideaal Wonen nog naar een hoger niveau getild worden.

Circus Pipo

Lees meer over