Wij geven met plezier tickets weg voor zwart weekend in Aarschot met, onder andere, concert van Midge Ure van Ultravox

Midge Ure

Aarschot kleurt op 31 oktober en 1 november zwart. Midge Ure, de legendarische zanger van Ultravox, komt dan naar Aarschot en brengt, onder andere, Lene Lovich in zijn kielzog mee. Een dag later mag dj Wildhoney de iconen van de new wave loslaten in de Stadsfeestzaal. Wij geven met plezier tien duotickets weg voor het concert van Midge Ure en Co.  

Aarschot zal op beide avonden zwart kleuren. Op 31 oktober met verschillende artiesten uit de new-wave en post-punk periode die live hun ding komen doen. Zo is er Lene Lovich die met haar uniek post-punk geluid het podium zal bestormen en het publiek zich aan hits als Bird Song en, wellicht haar bekendste nummer, Lucky Number mag verwachten. Ook mede-oprichter van Tuxedomoon, Blaine L.Reiniger, komt met zijn solowerk naar Aarschot maar zal er ook klassiekers van Tuxedomoon brengen waaronder No Tears dat wellicht het meest bekende nummer van de band is. Tel daar dan nog Midge Ure van Ultravox bij die intussen zijn 50-jarige carrière viert met klassiekers van de band, wie herinnert zich het magistrale Vienna niet, maar ook van Visage waar hij achter het project zat en er een grote hit  mee scoorde met Fade To Grey. Na de optredens zorgen dj The Black Widow en gast-dj Maxalto (Bat Collective) voor de nodige sfeer en de nodige muziek op de afterparty. De opbrengst van het gebeuren gaat naar Who Cares vzw die zich bezighoudt met allerlei activiteiten en onder andere jeugdverenigingen ondersteunt.

Lees verder onder de foto. 

dj honey
Dj Wildhoney mag een dag later zijn zwarte duivels loslaten op de traditionele New Wave Club Class-X fuif

Ook traditionele New Wave Club Class-X fuif keert terug

Een dag later mag dJ Wildhoney zijn zwarte duivels loslaten in de Stadsfeestzaal op de traditionele New Wave Party waar hij al jaren de muzikale ceremoniemeester van dienst is. "Destijds  was de muziek razend populair en ze mogen allemaal nog een keertje van zolder en zorgen, zoals telkens, voor een zwart feestje. Het genre is nooit helemaal weggeweest en was ook de inspiratiebron voor andere genres zoals de New Beat. Het is gewoon de beste muziek ooit en is nog altijd cool. Het wordt nog altijd op meerdere plaatsen grijs gedraaid en zorgt telkens weer voor volle dansvloeren", aldus de dJ die net voor zijn optreden nog in het Japan Tokyo verbleef voor een gastoptreden. 

Wij mogen tien duotickets weggeven voor het concert van Midge Ure. Om kans te maken stuur je een mail naar dirk.desmet@icloud.com voor zondagnacht (middernacht) met daarin een screenshot van de app van Hageland Actueel en vertel ons ook waarom jij zo’n duoticket verdient. Vergeet in de onderwerplijn niet te vermelden Midge Ure zodat uw mail niet verloren gaat. De meest originele verhalen gunnen we graag twee tickets. 

Lees meer over