Sigarettendieven gesignaleerd in Wezemaal en Tremelo

Illustratiebeeld

Zowel in de Aldi van Tremelo als in de AD Delhaize in Wezemaal waren er deze woensdag sigarettendieven op pad. In Tremelo konden de daders enkele sloffen buit maken, in Wezemaal werden twee minderjarige daders gevat.

Een werknemer van de Aldi merkte woensdagvoormiddag rond 10.45 uur een onbeheerde winkelkar staan met daarin enkele onbetaalde sloffen sigaretten. Na het bekijken van veiligheidsbeelden bleek dat twee in het zwartgeklede mannen met twee dozen met daarin sloffen aan de haal gingen, een deel daarvan in deze kar. Wat het duo verder deed was onduidelijk, daar er geen camera gericht staat op de parking aan de Kruisstraat. De in de kar aangetroffen sloffen werden teruggenomen.

Even later die dag werden een twaalfjarige en een vijftienjarige jongen uit de buurt op heterdaad betrapt op winkeldiefstal in het Delhaizefiliaal in de Eekstraat in Wezemaal. Ze hadden een gestolen pakje sigaretten en een fles vodka op zak. De twee moesten mee naar het politiekantoor en werden door hun ouders opgehaald.

Lees meer over