Gewezen Landens raadslid en OCMW-voorzitter Georges Vandenbosch overleden

Een jonge burgemeester Gino Debroux naast Georges waar hij, naar eigen zeggen, veel van leerde

Dinsdag overleed Georges Vandenbosch, gewezen raadslid en fractievoorzitter van de Socialistische Partij in Landen. Hij werd 83 jaar.

Georges werd geboren op 13 april 1941 in Ezemaal en overleed in Tienen, waar hij ook woonde, op 20 augustus. Hij is de papa van schepen en OCMW-voorzitter Eddy Vandenbosch. “Ik heb de eer en het geluk gehad om mijn eerste jaren in de politiek te hebben kunnen samenwerken met Georges. Hij was altijd consequent in de socialistische waarden en trouw aan zijn filosofische overtuiging. Hij was vastberaden en had de competentie om te kunnen samenwerken met anderen. Ik ben nog steeds dankbaar voor het vertrouwen dat hij me schonk vanaf mijn eerste stappen in de politiek. Dikke merci Georges voor zoveel, het ga je goed. We vergeten je niet”, reageert huidig burgemeester Gino Debroux (Vooruit) die het nieuws deelde op zijn sociale media. Georges laat zijn vrouw Mady, zijn schoonkinderen Eddy, Annick en Filip en zijn kleinkinderen, familie en vrienden achter. 

Wie een laatste groet wil brengen kan dat doen in het uitvaartcentrum Rummens (Aarschotsesteenweg 50-60 in 3300 Tienen) op maandag 26 augustus van 19 tot 20 uur. De uitvaartplechtigheid gaat daar ook door op dinsdag 27 augustus om 10 uur. 

Alvast innige deelneming aan familie, vrienden en kennissen en veel sterkte. 

 

 

 

Lees meer over