Opnieuw geval van verkeersagressie, deze keer in Tielt-Winge

rotonde

Een twintiger uit Bekkevoort werd vrijdag door agenten uit het verkeer gehaald in Tielt-Winge nadat ze vanuit een anoniem voertuig zagen hoe de man zich schuldig maakte aan verkeersagressie. Afgelopen weekend was er ook al een geval van zware verkeersagressie in Tienen.

De feiten speelden zich af rond 11.40 uur. De twintiger wilde met zijn BMW de rotonde aan het Gouden Kruispunt oprijden vanuit de richting van Leuven toen hij vond dat hij gehinderd werd door een andere wagen die net voor hem de rotonde opreed vanuit de richting van Tienen.

Hierop ging hij bumperkleven en op de Leuvensesteenweg haalde hij de andere wagen in waarop hij vol op de rem ging staan om de andere wagen klem te rijden.

Waar de chauffeur van de BMW niet op gerekend had, was dat net achter hem een anoniem voertuig van de politie alles had kunnen volgen vanop de eerste rij.

Het rijbewijs van de agressor werd ter plaatse onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen. Nadat contact werd opgenomen met de magistraat met wachtdienst, werd er proces verbaal opgesteld voor meerdere begane inbreuken. De betrokkene mag zich binnenkort gaan verantwoorden op de rechtbank in Leuven.

 

Lees meer over