Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle start vandaag in Brabanthal

30 augustus 2024 | 10u52 | Gepost door redactie
Ideaal Wonen

Vandaag gaat in de Leuvense Brabanthal de woonbeurs Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle van start. Twee weekends lang ontdek je er alles wat van ver of dichtbij te maken heeft met het aangename binnenleven.

De twee komende weekends wordt in de Leuvense Brabanthal de beurs Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle georganiseerd. Een nieuwkomer die mooi aansluit bij voorjaarsbeurs Ideaal Wonen in Huis en Tuin en die meteen ook de opvolger is van de traditionele Jaarbeurs die twee jaar geleden met 75 edities op de teller in schoonheid afsloot. Organisator Stefan Frissen: “Terwijl Ideaal Wonen de focus in het voorjaar legt op het buitenleven zal deze editie meer focussen op het binnenleven en lifestyle in de meest brede zin van het woord.”

Wat te verwachten van deze relatief nieuwe beurs? Twee weekends (30 augustus-2 september en 6-8 september) boordevol standen die alles bieden wat je hartje kan verlangen om je woning nog aangenamer en duurzamer te maken. Enkele hoogtepunten: op 6 september staat er een Nocturne (14 tot 22 uur) met gratis bubbels en hapjes op het programma, aangevuld met leuk entertainment. Verder is er geen verplichte looprichting in het vernieuwde grondplan met nog meer standen dus je gaat en staat waar je wil tijdens een bezoek aan Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle. 

Een ticket voor deze nieuwe beurs kost 6 euro maar in Passe-Partout of op de website www.ideaalwonen.be kan je vlot aan een gratis ticket geraken. Op de website vind je ook de openingsuren (14 tot 19 uur behalve op zondagen: 11 tot 18 uur) en het programma terug voor een bezoek aan de beurs. Opgelet want van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 september sluit Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle even de deuren.

Lees meer over