VIDEO: Eerste festivaldag LoForLife schot in de roos met helden uit de nineties

LoForLife

De eerste dag van LoForLife, het muziekfestival in Scherpenheuvel-Zichem dat destijds het levenslicht zag dankzij vrienden van de Lo die leed aan ALS en aan de ziekte ook overleed, was ook dit jaar een knaller van formaat. Met namen als 2 Fabiola, Regi en Kate Ryan was het full house en werd er een feestje gebouwd, nineties stijl. De opbrengst van het festival gaat naar het onderzoek van de ziekte ALS, vorig jaar konden ze zo 130.000 euro schenken. 

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Het festival is al eventjes uitverkocht en het terrein liep vrijdag vol voor, onder andere, een Breakfast in Vegas van Praga Khan, maar ook voor Yves Deruyter en Jan Vervloet. Er was nog veel meer bekend volk uit de jaren 90 aanwezig. Zo brachten die van 2 Fabiola de sfeer er meer dan in en er werd meegebruld met hits als Freak out Today. Regi bracht dan weer al zijn vrienden mee en wanneer Linda, die destijds Milk Inc. mee grootbracht, Walk on Water bracht ging het dak er helemaal af. 

Kate Ryan bracht ook bekend volk mee

Ook Kate Ryan bracht wat bekend volk mee. Ian Van Dahl (Lasgo) en Jessie van The Mackenzie brachten samen met haar de tijd van weleer weer tot leven. Vandaag staan onder andere Laura Tesoro, Metejoor en Pommelien Thijs er op het podium.

We geven u graag een sfeerverslag in foto, met dank aan Wim Van Ham die  voor de foto's en de video zorgde.

Loforlife
LoForLife
LoForLife
LoForLife
LoForLife
loforlife
ian van dahl

Lees meer over