Staf Coppens neemt in Camping Coppens gezin mee op huizenjacht

5 september 2024 | 11u33 | Gepost door annpeeters
Staf Coppens

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Camping Coppens neemt Staf Coppens zijn gezin mee op huizenjacht. Na enkele keren net naast een woning te hebben gegrepen, krijgt Staf een verlossend telefoontje van de Zweedse makelaar.

Het is al vier jaar geleden dat Staf Coppens met zijn gezin naar Zweden verhuisde, waar ze een huis kochten in de Zweedse bossen in de buurt van het stadje Åmål. Nu de kinderen ouder worden en binnen een paar jaar misschien naar de universiteit gaan, heeft het gezin gekozen om dichter bij Göteborg te gaan wonen. 

Karlstad

Het bod dat Staf samen met Monique uitbracht op hun droomhuis in Karlstad werd aanvaard. Alleen de kinderen zagen de woning nog niet. Het gezin bezoekt vanavond voor het eerst samen hun nieuw huis in de grote stad. Hoe groot zijn de slaapkamers? Is er genoeg plaats voor al hun boeken? En vooral: hoe reageren Beau en Nora? Krabben ze aan hun neus - het eerder afgesproken teken om aan te tonen dat ze enthousiast zijn -, of blijven ze kriebelvrij? Ontdek het vanavond om 20.40 uur bij VTM in een nieuw seizoen van Camping Coppens. Bekijk hier al de preview.

Nora en Bo Coppens

Lees meer over