Niels Albert (37) laat zijn nieuwe coupe zien na haartransplantatie

Niels Albert

In november vorig jaar verraste de ex-veldrijder Niels Albert uit Tremelo zijn volgers op Instagram met een foto van zijn kaalgeschoren hoofd. Het bleek nodig te zijn voor een haartransplantatie. Deze is intussen afgerond.

De ex-veldrijder had een haartransplantatie ondergaan. Nu, negen maanden later, deelt zijn partner Valeska Van den Broecke een update op sociale media. "Voor iedereen die vraagt naar het haar van Niels: tada!", schrijft zij vol trots. De foto toont het eindresultaat van de haartransplantatie en zowel Niels Albert als Valeska zijn duidelijk tevreden.

"Niels Albert is vooral blij dat zijn vrouw weer door zijn haar kan strelen", vertelt hij lachend aan HLN. "Ook ik ben erg tevreden, want ik verloor destijds veel haar. Het zit ook in de familie", zo verklaarde hij verder. Hij vond het belangrijk om er eerlijk over te zijn. "Het is mijn lichaam en mijn keuze. Als iemand ontevreden is over een lichaamsdeel en dit wil veranderen, moet dat hun eigen beslissing zijn. Door mijn verhaal te delen, wil ik benadrukken dat niemand zich hiervoor hoeft te schamen.” Niels Albert wilde destijds niet te veel details kwijt over de kosten van de haartransplantatie. 

Lees meer over