Straten afgesloten in Hakendover voor wijkkermis en Paardenprocessie

13 April 2022 | 15u31 | Gepost door rik.poulman@te…
Verkeer Hakendover

De Processieweg, de Houbaertstraat en een gedeelte van de Putstraat zijn afgesloten voor doorgaand verkeer tijdens de openingsuren van de wijkkermis in Hakendover. De maatregel geldt tot woensdag 20 april om 12 uur.

Maandag gaat de Paardenprocessie uit. De meeste straten in het dorp worden verkeers- en parkeervrij gehouden van 9.30 tot 15 uur. Om een vlotte verkeerscirculatie te bekomen in de straten waar gelegenheidsparkings worden voorzien, zal het verkeer via een parkeerroute verlopen. Hierdoor geldt er tussen diezelfde uren een parkeerverbod in de Keienpoelweg, Houbaertstraat, Ranshovenstraat en de Wulmersumsesteenweg (tussen de Oostelijke Ring en de Van Audenhovenstraat). De parkeerroutes zullen worden aangeduid.

De straten waar een parkeer- en circulatieverbod gelden tijdens de processie zijn de Processieweg, Bosveldstraat, Meierstraat,  Dertienmaalweg, Duivelskuit, Tiense berg, Oude Heerweg, Hakendoverstraat, Hollestraat, Schoolpad, Putstraat, Molenaarsweg, Schoolpad tussen Oude Heerweg en N3, Putstraat tussen Oude Heerweg en N3, Processieweg tussen Putstraat en Keienpoelweg, Bosveldstraat tussen de Processieweg en Houbaertstraat, Broedersblok, Van Audenhovestraat tussen Duivelskuit en Wulmersumsesteenweg, Oude Heerweg tussen Dertienmaalweg en Eigenmortel, en – Eigenmortel.

Lees meer over