Wie wordt de opvolger van Thibau Nys in Goetsenhoven?

22 juli 2022 | 08u21 | Gepost door rik.poulman@te…
Foto: Cyclingsite.be

Op donderdag 28 juli wordt de tweede rit van de Ronde van Vlaams-Brabant in Goetsenhoven betwist. Thibau Nys was er vorig jaar winnaar.

De Ronde van Vlaams-Brabant is een meerdaagse rittenwedstrijd in clubverband voor beloften en eliterenners zonder contract (renners vanaf 19 jaar), betwist over vijf dagen, van 27 tot 31 juli. Goetsenhoven is startplaats van de 2de rit, die tevens geldt als jaarlijkse stadsprijs van Tienen. De renners gaan om 13 uur van start in de Sint-Laurentiusstraat. Er gelden vanaf 11.30 tot 18 uur strikte verkeersmaatregelen. 25 ploegen van 7 renners nemen eraan deel. Huldenbert, Bertem en Rillaar zijn de overige startplaatsen.

Lees verder onder de foto.
wielerwedstrijd2

Verkeersmaatregelen

Van 11.30 tot 18.00 uur is de Sint-Laurentiusstraat vanaf het kruispunt met de Hannuitsesteenweg tot aan het kruispunt met de Konijnenberg afgesloten. Van 12.30 tot 18.00 uur geldt er eenrichtingsverkeer in de volgende straten:  Sint-Laurentiusstraat: in de richting van het Goetsenhovenplein; Goetsenhovenplein: vanaf het kruispunt met de Sint-Laurentiusstraat tot en in de richting van het kruispunt met de Dreefstraat; Dreefstraat: in de richting van de Tiensebaan; Tiensebaan: vanaf het kruispunt met de Dreefstraat tot en in de richting van Hannuitsesteenweg; Oude Weg in de richting van de Wulmersumsesteenweg; Ranshovenstraat: vanaf het kruispunt met de Wulmersumsesteenweg tot en in de richting van de Houbaertstraat; o Houbaertstraat: in de richting van de Kraaiweg; Kraaiweg: vanaf het kruispunt met de Houbaertstraat tot en in de richting van de Keienpoelweg; Keienpoelweg: vanaf het kruispunt met de Kraaiweg tot en in de richting van de Eliksemstraat; Eliksemstraat: vanaf het kruispunt met de Keienpoelweg tot en in de richting van de Brouwerijstraat; Meerstraat: in de richting van de Hannuitsesteenweg. Daarnaast geldt er een stilstaan- en parkeerverbod in verschillende straten langs het parcours. Meer info: www.tienen.be/ronde-van-vlaams-brabant

Lees meer over