Tienen wil parking Alexianenweg promoten en deelt gratis parkeervouchers uit

Parking Alexianenweg opende in 2023 de deuren

Om bezoekers de weg te laten vinden naar de nieuwe ondergrondse parking Alexianenweg, lanceert de stad Tienen samen met Indigo een kennisaanbod.

De actie gaat van start op 12 september 2024. Handelaars, gelegen in de handelskern en aanloopstraten krijgen 25 parkeervouchers ter beschikking die ze kunnen uitdelen aan hun klanten. Met een parkeervoucher kan er vier uur gratis geparkeerd worden in de parking, even lang als op het Sint-Jorisplein. 

Ook tijdens de eindejaarsperiode en solden kan men gebruik maken van de vouchers. Ze zullen functioneren als kortingsbon en moeten gevalideerd worden aan de betaalautomaat. In totaal zullen er 5.750 vouchers verdeeld worden. Handelaars die een mail ontvingen en willen intekenen op de actie, kunnen hun vouchers afhalen aan de infobalie in het stadhuis, zolang de voorraad strekt. 

Parking Alexianenweg opende in 2023 de deuren. De parking bevindt zich langs de Alexianenweg op wandelafstand van de grote markt. De parking is voorzien van camerabewaking en laadpalen voor elektrische voertuigen. Ook de Parkeershop is er gehuisvest.

Lees meer over