Nutswerken zorgen tot eind van de maand voor hinder in Diest

fabiolalaan

In de Kloosterstraat en de Fabiolalaan in Diest zullen nutswerken voor hinder zorgen vanaf vandaag tot donderdag 31 oktober. 

Er wordt gewerkt op de rijbaan, de stoet en in de berm en de werken verlopen in vijf fases. De eerste fase start vandaag in de Kloosterbergstraat (hoek Fabiolalaan) en een gedeelte van de Fabiolalaan en loopt tot 23 oktober, de tweede fase behelst de Kloosterbergstraat vanaf het kruispunt met de Fabiolaan tot en met de Kloosterbergstraat ter hoogte van huisnummer 6, daar wordt gewerkt op 23 en 24 oktober. Van 24 tot 28 oktober zijn er dan werken in de Kloosterbergstraat tegenover huisnummer 12 tot en met het weggetje naar het kinderdagverblijf en op 28 en 29 oktober is het de beurt aan het eerste deel van de weg naar het kinderdagverblijf. Van 29 tot 31 oktober wordt daar het tweede deel aangepakt. 

Voor gemotoriseerd verkeer geldt tijdens de werken een plaatselijk parkeerverbod en er is geen doorgang mogelijk voor fietsers. Voetgangers moeten oversteken wanneer de borden hen hiertoe uitnodigen.

Lees meer over