Laatste weekend Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle start vandaag met Nocturne

6 september 2024 | 11u32 | Gepost door redactie
Ideaal Wonen

Vandaag gaat in de Leuvense Brabanthal woonbeurs Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle haar tweede en laatste weekend in. Vanavond staat er alvast een Nocturne (14 tot 22 uur) met gratis bubbels en hapjes op het programma, aangevuld met leuk entertainment.

Ideaal Wonen Interieur & Lifestyle ging vorige vrijdag van start. Heel wat mensen brachten een bezoekje aan de Brabanthal en waren verrast over het ruime aanbod. De beurs is een nieuwkomer die aansluit bij voorjaarsbeurs Ideaal Wonen in Huis en Tuin. Organisator Stefan Frissen: “Terwijl Ideaal Wonen de focus in het voorjaar legt op het buitenleven wordt de aandacht in deze editie verlegd naar het binnenleven en lifestyle in de meest brede zin van het woord. De Brabanthal staat boordevol standen die alles bieden wat je hartje kan verlangen om je woning nog aangenamer en duurzamer te maken."

Vandaag kan je tussen 14 en 22 uur een bezoekje brengen aan de Nocturne en genieten van gratis bubbels, hapjes en leuk entertainment. Loop zeker ook eens langs de stand van Vanden Borre Kitchen Leuven, waar Capjules en Anton Vandeghinste een cocktailavond verzorgen. Laat je verwennen met de lekkerste smoking hot cocktails.

Wie er vanavond niet bij kan zijn, heeft ook zaterdag (14-19 uur) en zondag (11 tot 18 uur) nog tijd om de beurs te bezichtigen. Een ticket voor de beurs kost 6 euro maar in Passe-Partout of op de website www.ideaalwonen.be kan je vlot aan een gratis ticket geraken. 

Lees meer over