Extra hinder door asfaltering en station Vertrijk moeilijk bereikbaar

3 augustus 2021 | 11u48 | Gepost door christian.henn…
De Stationsstraat in Vertrijk
Asfalteringswerken in zowel de Stationsstraat als de huidige werfzone Neervelpsestraat-Smidstraat zorgen voor extra hinder in de maand augustus.

Het station Vertrijk is niet bereikbaar via de Stationsstraat (foto google) op 4 en 5 augustus, op 12 augustus en op 28 augustus. De Stationsstraat blijft wel toegankelijk voor fietsers en voetgangers.

Op dinsdag 3 augustus staat het fijnfrezen van de Smidstraat en de Neervelpsestraat op de planning. Op woensdag 4 en donderdag 5 augustus wordt de oude asfaltverharding van de Stationsstraat opgebroken. Met de wagen is de Stationsstraat die twee dagen niet toegankelijk. Vanuit Vertrijk centrum rijdt men dan tijdelijk via de Smidstraat-Neervelpsestraat. De verdere asfalteringswerken zijn zo gepland dat plaatselijk verkeer telkens kan rijden via ofwel de Stationsstraat of de Smidstraat/Neervelpsestraat.

Volgens de huidige planning krijgt de Stationsstraat op donderdag 12 augustus haar nieuwe onderlagen in asfalt. In de week van 23 tot 27 augustus is vervolgens eerst de asfaltering van de Smidstraat-Neervelpsestraat voorzien en de dag nadien wordt de bovenste laag asfalt in de Stationsstraat getrokken. Aansluitend worden op het nieuwe wegdek overal de wegmarkeringen aangebracht.

Lees meer over