Kleeflaag Stationsstraat Boutersem een dag uitgesteld

20 augustus 2021 | 14u39 | Gepost door christian.henn…
De stationsstraat in Vertrijk
Omwille van de weersverwachtingen zal komende maandag 23 augustus geen kleeflaag aangebracht worden in de Smidstraat, Neervelpsestraat en in de Stationsstraat onder de spoorwegbrug. (foto) Momenteel is dit werk op dinsdag 24 augustus ingepland.

De daaropvolgende asfalteringswerken worden bijgevolg ook een dag verschoven. De niet overrijdbare kleeflaag wordt aangebracht op de wegdelen waar er beton aanwezig is als onderlaag, op de Smidstraat en de Neervelpsestraat vanaf het kruispunt Stationsstraat met de Smidstraat tot eind van de werken, waar momenteel materiaal is gestapeld op de Neervelpsestraat, en onder de brug van de spoorweg in de Stationsstraat zodat de Stationsstraat op 24 en 25 augustus onderbroken is tot na het aanbrengen van de asfaltlaag.

Het kleverige goedje is niet te verwijderen van banden of schoenen, blijf er dus af. Normaal zal er woensdagochtend 25 augustus met de asfalteringswerken gestart worden in de Stationsstraat vanaf het kruispunt met de Leuvensesteenweg om aaneensluitend te eindigen op het eind van de werken in de Neervelpsestraat.

Lees meer over