Koppeleikenstraat nog even afgesloten maar bussen mogen erdoor

22 augustus 2022 | 11u20 | Gepost door christian.henn…
De hoek Koppeleikenstraat-Kerkomsesteenweg (Foto Google Maps)

De nog aan gang zijnde werken aan de Kerkomsesteenweg en Koppeleikenstraat  in Kerkom zullen tegen eind september kunnen afgewerkt worden. Vanaf 1 september zal men doorkunnen aan de Kerkomsesteenweg. Voor de Koppeleikenstraat is het nog even wachten.

Eind augustus is het voorzien om de toplaag asfalt aan te leggen op het gedeelte Kerkomsesteenweg en Koppeleikenstraat. Tot dan zal dit gedeelte van de werf nog voor het doorgaand verkeer afgesloten blijven. Vanaf 1 september zal ook de Kerkomsesteenweg opengesteld worden voor al het verkeer maar er zullen plaatselijk nog kleine werkzaamheden moeten uitgevoerd worden wat enige verkeershinder met zich mee kan brengen.

Het gedeelte Koppeleikenstraat zal nog even afgesloten blijven maar schoolbussen en eventueel bussen van De Lijn krijgen doorgang, zodanig dat de busdiensten vanaf 1 september terug normaal kunnen verlopen.

Tijdens de maand september zullen er in de Kumtichsestraat nog twee boomvakken in de rijweg, opnieuw moeten aangelegd worden, hiervoor zal kortstondig eenrichtingsverkeer ingelegd worden via de Kerkstraat zodat ook daar verkeer mogelijk blijft.

Lees meer over