Verkeershinder in zeker tien straten in Boutersem

9 augustus 2022 | 14u34 | Gepost door christian.henn…
Foto: Google Maps/Streetview

De komende maand zijn er in Boutersem heel wat activiteiten gepland waarbij heel wat straten afgesloten worden voor het verkeer, of dat er zeker verkeershinder is. Het gaat om speelstraten, maar ook om evenementen.

Zo is de Groenstraat van 12 tot 15 augustus afgesloten als speelstraat.  Op zaterdag 13 augustus is er een petanquetornooi aan de Malendriesstraat, terwijl er op zondag 14 augustus hinder is aan de Katspoelstraat door een wielerwedstrijd voor beginnelingen.

Van 22 tot 26 augustus wordt de Vertrijksestraat een speelstraat. Van 19 augustus tot 5 september is er verkeershinder aan de Lubbeeksestraat door de zomerkermis. Van 26 tot 28 augustus is er een rommelmarkt aan de Oude Baan, terwijl de Strijdersstraat op 27 en 28 augustus afgesloten wordt als speelstraat.

In Willebringen wordt in de Willebringsestraat het verkeer gehinderd door de autocross op 27 en 28 augustus. In de Honsemsestraat is er op  zondag 28 augustus een straatfeest, en de in de Kerkomsesteenweg is er op 3 en 4 september moeilijk doorkomen door het boerenbal.

Lees meer over