Bloembakken aan de Hekstraat in Overhespen weer in belangstelling

17 juni 2021 | 14u33 | Gepost door christian.henn…
Bloembakken aan de Hekstraat
Het is niet de eerste maal dat de bloembakken aan de Hekstraat in Overhespen-Linter in de belangstelling staan op sociale media. Ze staan kort bij elkaar en er wordt vaak tegen gereden.

Een tijd geleden stonden de bloembakken zo dicht bij elkaar dat bussen (foto) er niet door konden, maar dat werd door de technische dienst van Linter opgelost. Nu is er blijkbaar weer tegen gereden. De bloembakken kwam en in de berm terecht, werden teruggeplaatst, maar er was er eentje kapot die ondertussen vervangen is.

Iedereen heeft zijn eigen mening over de bloembakken, maar de reden dat de bloembakken er moeten staan wordt wel elke keer bevestigd wanneer er één wordt kapot gereden.  In een maand tijd werden de bloembakken meermaals kapot gereden door een personenwagen met een te hoge snelheid. Op de sociale media wordt wel de indruk gewekt dat bloembakken elders op het grondgebied van Linter verder uit elkaar liggen, maar toch wordt vooral de hoge snelheid van de voertuigen in de Hekstraat aangeklaagd.

Lees meer over