Ine Tombeur wordt lijsttrekker voor N-VA Plus in Tienen en is kandidaat-burgemeester

N-VA Plus Tienen

Ine Tombeur wordt lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen voor N-VA Plus, een samensmelting van N-VA en leden van Blauw-Wit in Tienen.

Ine Tombeur is alvast heel tevreden dat ze het volste vertrouwen kreeg van het afdelingsbestuur. “Ik ben heel graag schepen in Tienen maar ik besef dat de toekomstige uitdagingen in onze stad groot blijven. Daarom stel ik me op 13 oktober kandidaat burgemeester voor N-VA plus."

Volgens Tombeur weet de partij goed wat de inwoners belangrijk vinden. "Dat komt, onder andere, door onze buurtbabbels in elke deelgemeente en onze Tien vragen aan de Tienenaar. We kunnen dit uitwerken tot een mooi verkiezingsprogramma. Het gaart ons niet alleen om veiligheid, netheid, handel en economie maar ook op het vlak van samenleven zijn er uitdagingen. Ik wil een burgemeester zijn die naar haar team en haar burgers luistert, iemand die belangrijke partners kan overtuigen, bij de hogere overheid lobbyt en knopen kan doorhakken, alles in het belang van onze stad en haar inwoners. Dit om samen met de hele ploeg te werken aan een welvarend Tienen”, besluit Ine.

Lees meer over