Twaalfde LoForLife, feesten voor het goede doel

LoForLife

Op 13 en 14 september vindt in Scherpenheuvel de twaalfde editie van LoForLife plaats. De opbrengst van het festival gaat integraal naar het labo neurobiologie aan de KUL en dient om het onderzoek naar de ziekte ALS te financieren. Met de voorbije elf edities kon LoForLife al 636.000 euro aan het labo schenken.

LoForLife is een familiefestival. Op zaterdag kan je onder meer genieten van Pommelien Thijs, Metejoor, Aaron Blommaert en vele anderen. De tickets voor zaterdag zijn ondertussen allemaal de deur uit.

Maar op vrijdagavond kunnen ook de liefhebbers van Belgische dance hun hartje ophalen. LoForLife heeft met 2Fabiola en Regi Live twee belangrijke namen op de affiche staan maar pakt ook uit met een exclusieve act: Kate Ryan zal met haar liveband namelijk een uniek concert spelen waarop ze enkele van de originele 90’s dancevocalisten zoals Jesse McKenzie als special guest zal uitnodigen. Zij komen hun grootste hits live on stage brengen. Dit is het eerste en enige ‘Echoes Of Eurodance’ concert in België in 2024, voor de tournee heel Europa zal rondreizen.

Ook heel erg de moeite is de show van de Nederlandse band The Dirty Daddies. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Daarbij hoort een show die in België zijn gelijke niet kent. Er gebeurt zo veel op het podium dat je niet weet waar je moet kijken. De beste partynummers verwerkt in een visueel spektakel: verwacht je aan hét feestje van het jaar.

Nieuw dit jaar is ook de extra Discotheque tent waar Yves Deruyter, DJ Praga Khan, Jan Vervloet, Peter Luts en Marko de la Rocca voor de retro beats zullen zorgen.

Tickets zijn nog beschikbaar aan 28 euro. Voor meer info: www.LoForLife.be of via de socials.

Lees meer over